geil en dik spuitende homo

.

Negerinnen kut buiten sex film

Zonder om me heen te kijken stap ik op een lege crosstrainer. Ik stel de tijd in op 50 minuten en begin met een warming up van vijf minuten. Op het roeiapparaat tegenover me zit een Marokkaanse gozer van achter in de twintig. Hij is echt supergespierd. Zijn tepels tekenen zich af in de donkere stof van zijn strakke shirtje. Tijdens mij training kijk ik regelmatig naar hem. Zijn gespierde, behaarde benen zijn stoer en mannelijk.

Zijn buik is plat en hard. Zijn ongeschoren kop maakt me geil. Ik probeer niet te staren. Af en toe kijkt hij naar mij. Dat mag best, want ik ben best trots op mijn lichaam. Ik ben 24 en doe drie keer per week aan sport. Mijn lichaam is strak en gespierd. Mijn blonde haar en blauwe ogen zorgen voor genoeg aandacht. In de slaapkamer krijg ik over mijn lul van 18,5 centimeter ook geen klachten. Opnieuw kijk ik naar de stoere Mocro op het roeiapparaat.

Nee, ik beeld het me niet in, hij houdt me echt in de gaten. Hij stopt met roeien. Gespannen wacht ik af. Hij kijkt me nu recht aan. Langzaam doet hij zijn benen uit elkaar. De omtrek van zijn lul is duidelijk zichtbaar door zijn sportbroek heen.

Hij blijft me aankijken, terwijl hij zijn lul begint te masseren door zijn broek heen. Ongegeneerd staar ik naar zijn kruis. Zijn pik wordt keihard. Zijn lul is MEGA groot. Ik zie de omtrek van zijn eikel duidelijk afgetekend in zijn sportbroek. Ik stop met trainen. Mijn pik staat zo strak dat het bijna zeer doet.

Hij kijkt naar mijn kruis en likt zijn lippen. Nu begint hij met twee vingers zijn eikel te masseren. Zo gaat het een paar minuten door. Op een gegeven moment haalt hij diep adem en sluit zijn ogen.

Er gaat een rilling door hem heen. Terwijl ik naar zijn lul kijk, zie ik langzaam een natte vlek in zijn broekje ontstaan. Dan staat hij op en loopt naar de kleedkamer. Ik ga achter hem aan. We zeggen niets als we naast elkaar in de kleedkamer staan.

Hij kleed zich uit. De geur van zweet en zaad komt uit zijn kruis. Zijn grote lul bungelt gezwollen op en neer. Zijn ontblote eikel glimt nog van het zaad.

Hij stapt onder de douche. Ik kleed me uit en ga naast hem staan. Mijn pik staat nog steeds keihard omhoog. Hij trekt zijn kleren uit. We zeggen nog steeds niets. Naakt staan we tegenover elkaar. Zijn pik is weer stijf. Zeker 24 centimeter, en zo dik als mijn pols.

Mijn pik is ook keihard. Een sliert voorvocht hangt aan mijn eikel. Nordin zakt door zijn knieën. Vol verwachting sluit ik mijn ogen. Ineens voel ik zijn tong aan mijn ontblote eikel likken. Een siddering gaat door me heen. Hij pakt mijn zak stevig vast en laat mijn pik diep in zijn mond glijden. Ritmisch beweegt hij zijn hoofd op en neer. Ik voel hoe zijn tong langs de onderkant van mijn eikel glijdt. Af en toe knijpt hij stevig in mijn ballen.

Zijn vrije hand beweegt zich door mijn bilspleet. Een kreun ontsnapt aan mijn lippen als het topje van zijn middelvinger langzaam mijn kont inglijdt. Zijn vinger stopt even om daarna dieper en verder door te stoten. Ik trek mijn voorhuid strak over mijn eikel en de rush door mijn brein voelt geweldig. Ik sta recht voor Ferd naakt te zijn. Mijn penis is zo stijf dat ik mijn hart zíe kloppen door het wippen van mijn harde paal.

Die wordt overigens nadrukkelijk bekeken en ik laat mij sinds jaren weer naakt bewonderen door een andere man! Een zachte handdoek wordt over mijn billen gedrapeerd. De massage begint met zachte warme olie op mijn kuiten.

Paar koetjes, kalfjes eerst, maar al snel begint Ferd: Hoe ik mij soms meerdere keren liet begluren als er voor betasten geen tijd was. Of me alleen liet betasten als aftrekken niet kon. Maar hoe we elkaar zo onfatsoenlijk vaak hadden afgetrokken die tijd… En als we tijd hadden, dan hadden we ook een plaats. Op school, onderweg naar huis, in het zwembad, thuis, op een bootje op het water. Als ik vertel hoe ik over het dek kroop om een touw te pakken en opeens onder mijn blote ballen gevoeld werd, schuift ook Ferds hand onder mijn handdoek, tussen mijn benen, ik spreid mijn benen, had hem niet voor niets om een grote beurt gevraagd.

Ik ben op mijn stijve penis gaan liggen, mijn ballen liggen zwaar tussen mijn benen op de tafel. Ik voel Ferd geoliede vingers over mijn dijen en over mijn ballen, schuiven onder mijn ballen. Voel zijn vingertoppen te vaak en gekmakend over mijn anus strelen.

Ik kronkel onder zijn handen, zoek met mijn anus zijn vingertoppen, ben toch nog verrast als hij mij anaal begint te vingeren met zijn duim terwijl mijn ballen in zijn andere vingers rollen. Het is fantastisch maar erg relaxt lig ik er niet meer bij met mijn billen omhoog gedraaid, maar ik wil al zijn aanrakingen in mijn kont goed kunnen voelen! Hij verlaat mijn gaatje en gaat voor mij staan terwijl hij mijn schouders inwrijft.

De strakke bobbel in zijn broek is maar centimeters van mijn gezicht vandaan, als hij voorover bukkend lange halen maakt van mijn onderrug omhoog. Dit is mijn kans! Ik draai verrassend behendig een clip los van zijn string. De stretch-stof schiet los van zijn ene heup en blijft haken achter zijn dikke penis. Zijn ballen zijn haast helemaal bloot, zijn penis maar voor een deel. De voyeur in mij geniet van de ontzaglijke piemel, die -nu die niet meer zo strak zit ingepakt én omdat ik hem heb beetgepakt- snel stijver wordt.

Niet zo zeer de lengte van zijn pik is het waar ik van geniet, die is best gemiddeld, maar de dikte van zijn harde paal vind ik erg mooi. Ferd gaat onverstoorbaar verder, is wel in een spreidstand gaan staan.

De oranje string laat ik als een jarretelgordel om zijn andere heup hangen. Zover ben ik met mijn klasgenoot nooit gekomen, maar dat is wel wat al die jaren daarna door mijn hoofd is gegaan: Ik pak zijn stijve penis tussen duim en wijsvinger en trek zijn voorhuid met een elastische floep tot over zijn eikel. Ik beweeg het topje van zijn penis naar mijn mond en ik lik hem vol over zijn eikel, voordat ik zijn glanzende pik voorzichtig in mijn mond neem, mijn lippen net over de randjes van zijn eikel plaats, nu zuigend en proberend of ik zijn voorvocht al kan proeven.

Proef graag mijn eigen druppels voorvocht en soms ook mijn zaad als ik van aftrekken voor mezelf een verwennerij maak in plaats van een quicky. Ik mag op mijn rug gaan liggen, dus protesterend laat ik zijn warme staaf uit mijn zuigmondje glijden. Ferd richt zijn neukstaaf in mijn mond, heeft intussen zijn handen stilliggen op mijn tepels.

Ik hap op het juiste moment zijn pik naar binnen en zuig. Nu raakt Ferd met zijn harde paal meer mijn tong dan mijn verhemelte, gelukkig kan ik mijn mond ruim genoeg om zijn pik zetten. Zo achterover hangend kan ik alleen niet veel meer dan zuigen, Ferd wist dat allang en stoot zwijgend zijn majestueuze neukstaaf zachtjes op en neer in mijn mond, wrijvend over mijn borstkas en buik en nadrukkelijk wrijvend over mijn tepels.

Einde van dit feest als hij zijn stijve pik uit mijn zuigmond trekt. Hij gaat naast mij staan, gaat mijn benen masseren, glijdt weer vlot genoeg met zijn handen tussen mijn benen of via mijn liezen onder mijn handdoek.

Ik laat hem intussen geen moment meer los, want zoals hij zo naast mij staat, kan ik hem prima aftrekken. Of aan zijn zware ballen voelen. Mijn handdoek glijdt op de grond. Een vinger gaat trefzeker op zijn doel af: Volgens mij voel ik daar zelfs de tweede vinger in mij gestoken worden. Enigszins ongemakkelijk maar andersom enorm geil omdat ik weer gevingerd word! Met links wrijft Ferd olie uit door mijn schaamhaar en over mijn harde neukstaaf. Die zo stijf zodat dat hij niet op mijn buik ligt, maar ritmisch kloppend op mijn hartslag boven mijn buik hangt.

Kleine smekjes, diepe happen, hij lijkt mijn 16cm helemaal in te slikken. Het is idioot lekker! Als beloning trek ik Ferd steviger af als hij mij lekkerder afzuigt en dat heeft hij door. Maar ook nu weer, gevingerd liggend op mijn buik én op mijn rug en waanzinnig lekker afgezogen en gelikt houdt Ferd op als hij maar een paar prikkels verwijderd is van mijn spetterende orgasme. Hoe doen we het? Behendig doet hij bij zichzelf een condoom om.

Ferd stelt voor dat ik naast de tafel ga staan, half liggend er op, benen wijd, kont naar hem gedraaid. Hij wrijft extra olie tussen mijn billen en haast automatisch draai ik mijn bekken, bied hem gewillig mijn anus aan.

Ferd doet een stap vooruit, zet zijn dikke staaf op mijn anus en ik probeer te ontspannen terwijl ik juist stijf sta van de sexuele spanning. Maar mijn anus is zo glad en Ferd drukt in een keer zijn neukstaaf naar binnen. Zijn penis was inderdaad dik, pijntjes in mijn onderlijf en ik draai mijn kont, probeer de meest comfortabele houding te vinden met mijn anus om zijn penis, zucht en steun door de dikke vulling van zijn pik.

Hij leidt de aandacht van mijn anus af, pakt vanachter ook nog mijn pik vast. Trekt me hard af op het moment dat hij zijn harde penis dieper in mij duwt. De pijntjes, de sensaties, ik word bloedheet! En bijna op het moment van spuiten houdt Ferd weer in, wat een timing telkens! Hij gaat op de tafel liggen, half opgericht op zijn ellebogen, knieën opgetrokken en gespreid.

Zijn speer ziet er nu ook zo fabelachtig uit, glimmend van geil en olie. Ik pak de fles en laat plagerig druppels over zijn pik lopen, over zijn zware zak, net zolang als nodig is, dat de druppels tussen zijn benen in zijn bilspleet over zijn anus rollen.

Ferd ziet mij nog met het condoom in mijn hand en biedt aan die bij mij om te doen. Glad van alle olie blijft die haast niet om mijn staf zitten, maar duidelijk is dit condoom wijder en prettiger dan die opkruipende standaard automaatgevallen of van de drogist. Ik zet met mijn handen mijn stijve pik tegen het sterretje van Ferd.

Heel gemakkelijk maar voorzichtig schuif ik mijn pik in Ferds anus. Ik druk mijn penis dieper in Ferds anus, maar niet meer om hem te neuken, maar om hem klem te zetten op mijn stijve pik om hem vervolgens onverbiddelijk af te trekken.

Hij heeft zijn condoom nog om en met een energieke ruk trek ik het rubber met het lege verfrommelde spermareservoir van zijn pik. Met die ijzersterke pik maar centimeters van mijn onderlijf vandaan, lijkt het alsof ik mijzelf aftrek, alleen: Warm zaad plakkend op mijn handen.

Sperma druipt van zijn vingers op zijn kin en op zijn tong en smakelijk likt hij al zijn vingers af. Ferd klimt van de tafel, knielt voor mij en mijn pikante , rechtop staande pik.

Zelfde rubberen frommeltje op mijn eikel en handig trekt hij ook mijn condoom van mijn pik. Nu super glad door geil, olie en glijmiddel grijpt hij toch nog onverwacht met een hand om mijn ballen. Ik sta tegen de tafel en zijn andere hand gaat doortastend te keer om mijn spekgladde penis, aftrekken, wrijvend door de mix van olie en mijn eigen geil.

Dit wordt de tiende keer ofzo dat hij mij kan laten spuiten en nu gaat het ook gebeuren! Ik voel alweer orgasme opkomen, nu gaat mijn hele onderlijf ontploffen! Ik word zelfs licht in mijn hoofd als ik zwaar ademend mijn sperma op Ferds borstkas spuit… en spuit… en spuit… Veel intenser heb ik een orgasme nog niet meegemaakt.

Nahijgend en nadruppend wijst Ferd op de klodders zaad op zijn lijf. En ook ik haal mijn vingers door mijn sperma, haal zijn harde spitse tepeltje aan en zuig enthousiast mijn eigen zaad van mijn vingers. Dat moet ik vaker doen! Onder de douche word ik met een grote natuurspons en heel veel geurige zeep aangenaam gewassen.

Ik krijg nog een laatste tip mee voor onderweg, als Ferd me ziet stoeien met mijn grote paal en te kleine slip. Erg lekker geil… trust me! Condoompje om voor het afzuigen of misschien begin je al met aftrekken en neemt iemand het graag over van je…?! Vol van alle indrukken rij ik naar huis, broek inderdaad op mijn enkels, slip opzij getrokken, mijn ballen hangen plakkend op mijn leren bekleding.

Spelend met mijn eikel. Vochtig maken met mijn speeksel zo lang als nodig is om mijn zoete voorvocht weer te proeven. Ik ga vaker afspreken met Ferd voor een massage. Maar hij had ook verteld dat hij wel eens klanten had, die gevraagd hadden om bekeken te worden.geil en dik spuitende homo

.

Ik ging op mijn knieën tussen zijn benen zitten en geilde op het uitzicht. Voor me zag ik zijn forse paal en zijn lichtbehaarde zak. Ik streelde zijn ballen en pakte met mijn andere hand zijn lul vast, net boven zijn ballen. Hoewel zijn pik weerstand bood trok ik hem naar me toe en likte met mijn tong de natte eikel. Sander kreunde, zijn staaf schokte. Ik legde mijn lippen rond zijn eikel en zoog hem langzaam naar binnen.

Ik greep Sander's paal nu stevig vast en begon hem af te zuigen. Terwijl ik zijn ballen masseerde zoog ik zijn stijve zo ver mogelijk naar binnen. Ik voelde de hardheid van zijn lul in mijn mond. Sander hield ondertussen mijn hoofd vast en duwde het ritmisch over zijn pik. Hoe langer ik de lul van Sander in mijn mond had, hoe meer ik er naar verlangde hem op een andere plaats in me te voelen.

Ik wilde die paal in mijn kont en wel nu meteen. Ik stond op en ging bij Sander op schoot zitten. Zijn dikke staaf zat klem onder mijn ballen en drukte tegen mijn harde lul. Toen richtte ik mij op zodat ik op mijn knieën een eindje boven Sander's lichaam zat.

Sander wist meteen wat ik van plan was. Ik zag aan zijn gezicht dat ook hij niets liever wilde dan zijn pik in mij schuiven. Hij nam zijn lul in zijn hand en stuurde hem naar mijn kontje. Zijn natte eikel duwde tegen mijn kut. Langzaam gleed hij naar binnen. Ik liet mijn kont over zijn paal zakken. Centimeter na centimeter verdween Sander's pik in mijn kut.

Ik kreunde bij elke centimeter en ook Sander liet horen hoe opgewonden hij was. Toen Sander's lul helemaal in me zat begon hij me langzaam te neuken. Ik bewoog mee in zijn geile ritme en voelde bij elke stoot zijn pik verder mijn kont in gaan. Keer op keer raakten mijn ballen Sander's schaamhaar. Ik werd er steeds geiler door, zeker toen Sander ook nog met mijn lul begon te spelen.

Hij pakte hem stevig vast en hield zijn hand stil. Door mijn op en neer gaande beweging leek het alsof ik Sander in zijn vuist aan het neuken was. We zagen aan elkaars blikken dat we het allebei supergeil vonden. Ik boog mij voorover en begon hem opnieuw heftig te kussen. Ik voelde het speeksel uit mijn mond en het voorvocht uit mijn lul lopen.

De tong van Sander in mijn mond en zijn lul in mijn kont maakte mij bloedgeil. Uit mijn pik droop steeds meer voorvocht op Sander's buik. Onze geile lichamen bewogen wild heen en weer.

De paal in mijn reet werd steeds harder. Op dat moment voelde ik dat ik ging komen. Het zaad moest uit mijn kloten. En het kwàm uit mijn kloten! Met forse kracht spoot het uit mijn lul. Grote stralen sperma zochten een weg tussen onze naakte lijven.

Ik kwam gigantisch klaar. Mijn kut trok zich voortdurend samen om de lul van Sander. Door mijn spuitende pik op zijn borst en de beweging van mijn kut om zijn lul hield ook Sander het niet meer.

Onder luid gekreun kwam ook hij klaar. Ik voelde zijn paal in mijn kut wild schokken. Hard stotend spoot hij zich helemaal leeg in me. Het draait bij mij om een fraaie stijve pik, maar van een grote volle zak kan ik zeer opgewonden raken! Nog een boxer, zijdeachtig met vetersluiting van voor.

Ik zag al voor me hoe ik achter de veters zijn pik zag groeien. Een warm roze V-shape string. Mooi, want de bovenkant van de V was open, de onderkant bedekte maar net zijn slappe piemel en ballen. Dus als hij stijf zou worden, zou zijn pik uit de opening tussen V en broekband glippen! En tot slot een zacht oranje string met clips links en rechts in zijn liezen om de bandjes los te maken.

Blijft ook aan als er maar een clip vast zit, wordt me nog verteld. Ik wik en weeg en kies voor de string met clips, wil ik iets te spelen hebben. Ik knoop zijn bloes los, doe die uit. Hij heeft een prettige aftershave op. Ik maak zijn broek, zijn knopen los en de broek valt gemakkelijk op zijn enkels, hij stapt eruit. Hij heeft een sportieve boxer aan. Ik trek die voorzichtig over zijn slappe penis en over zijn billen naar beneden. Bukkend naar zijn enkels besef ik mij dat ik op ooghoogte ben van zijn jongeheer, van zijn fraaie jongeheer.

Niet erg lang, maar wel wat dikker, volle stevige zak erachter, bevalt mij in elk geval zeer! Ferd zwaait met zijn oranje string. Die mag hij zelf aandoen, vind ik. Trekt de stof om zijn imponerende geslachtsdelen, maar kan die niet geheel bedekken, omdat de andere clip nog niet vast zit.

De inkijk is erg geil. Zware ballen, kortgeknipt donker schaamhaar op een niet te bruine huid, overal: De fantasie gaat gemakkelijk met me aan de loop. De andere clip klikt vast en nauwgezet worden pik en ballen geschikt in het kleine lapje stof. Ik doe nou mijn kleren uit. Hij staat een meter, hooguit twee van me vandaan als ik mijn slip uit doe. Na het sporten zou ik zoiets gedaan hebben met mijn rug naar de ander. Ik voel me kinky.

Mijn erectie ga ik niet aan zijn aandacht laten ontsnappen! Sideways heeft iets voyeurachtigs, full exposure is exhibitionistisch en trots. Ik draai me helemaal naar hem toe en doe mijn slip uit. Ik trek mijn voorhuid strak over mijn eikel en de rush door mijn brein voelt geweldig. Ik sta recht voor Ferd naakt te zijn. Mijn penis is zo stijf dat ik mijn hart zíe kloppen door het wippen van mijn harde paal.

Die wordt overigens nadrukkelijk bekeken en ik laat mij sinds jaren weer naakt bewonderen door een andere man! Een zachte handdoek wordt over mijn billen gedrapeerd. De massage begint met zachte warme olie op mijn kuiten.

Paar koetjes, kalfjes eerst, maar al snel begint Ferd: Hoe ik mij soms meerdere keren liet begluren als er voor betasten geen tijd was. Of me alleen liet betasten als aftrekken niet kon. Maar hoe we elkaar zo onfatsoenlijk vaak hadden afgetrokken die tijd… En als we tijd hadden, dan hadden we ook een plaats. Op school, onderweg naar huis, in het zwembad, thuis, op een bootje op het water. Als ik vertel hoe ik over het dek kroop om een touw te pakken en opeens onder mijn blote ballen gevoeld werd, schuift ook Ferds hand onder mijn handdoek, tussen mijn benen, ik spreid mijn benen, had hem niet voor niets om een grote beurt gevraagd.

Ik ben op mijn stijve penis gaan liggen, mijn ballen liggen zwaar tussen mijn benen op de tafel. Ik voel Ferd geoliede vingers over mijn dijen en over mijn ballen, schuiven onder mijn ballen.

Voel zijn vingertoppen te vaak en gekmakend over mijn anus strelen. Ik kronkel onder zijn handen, zoek met mijn anus zijn vingertoppen, ben toch nog verrast als hij mij anaal begint te vingeren met zijn duim terwijl mijn ballen in zijn andere vingers rollen. Het is fantastisch maar erg relaxt lig ik er niet meer bij met mijn billen omhoog gedraaid, maar ik wil al zijn aanrakingen in mijn kont goed kunnen voelen!

Hij verlaat mijn gaatje en gaat voor mij staan terwijl hij mijn schouders inwrijft. De strakke bobbel in zijn broek is maar centimeters van mijn gezicht vandaan, als hij voorover bukkend lange halen maakt van mijn onderrug omhoog. Dit is mijn kans! Ik draai verrassend behendig een clip los van zijn string.

De stretch-stof schiet los van zijn ene heup en blijft haken achter zijn dikke penis. Zijn ballen zijn haast helemaal bloot, zijn penis maar voor een deel. De voyeur in mij geniet van de ontzaglijke piemel, die -nu die niet meer zo strak zit ingepakt én omdat ik hem heb beetgepakt- snel stijver wordt. Niet zo zeer de lengte van zijn pik is het waar ik van geniet, die is best gemiddeld, maar de dikte van zijn harde paal vind ik erg mooi. Ferd gaat onverstoorbaar verder, is wel in een spreidstand gaan staan.

De oranje string laat ik als een jarretelgordel om zijn andere heup hangen. Zover ben ik met mijn klasgenoot nooit gekomen, maar dat is wel wat al die jaren daarna door mijn hoofd is gegaan: Ik pak zijn stijve penis tussen duim en wijsvinger en trek zijn voorhuid met een elastische floep tot over zijn eikel. Ik beweeg het topje van zijn penis naar mijn mond en ik lik hem vol over zijn eikel, voordat ik zijn glanzende pik voorzichtig in mijn mond neem, mijn lippen net over de randjes van zijn eikel plaats, nu zuigend en proberend of ik zijn voorvocht al kan proeven.

Proef graag mijn eigen druppels voorvocht en soms ook mijn zaad als ik van aftrekken voor mezelf een verwennerij maak in plaats van een quicky. Ik mag op mijn rug gaan liggen, dus protesterend laat ik zijn warme staaf uit mijn zuigmondje glijden. Ferd richt zijn neukstaaf in mijn mond, heeft intussen zijn handen stilliggen op mijn tepels.

Ik hap op het juiste moment zijn pik naar binnen en zuig. Nu raakt Ferd met zijn harde paal meer mijn tong dan mijn verhemelte, gelukkig kan ik mijn mond ruim genoeg om zijn pik zetten. Zo achterover hangend kan ik alleen niet veel meer dan zuigen, Ferd wist dat allang en stoot zwijgend zijn majestueuze neukstaaf zachtjes op en neer in mijn mond, wrijvend over mijn borstkas en buik en nadrukkelijk wrijvend over mijn tepels. Einde van dit feest als hij zijn stijve pik uit mijn zuigmond trekt.

Hij gaat naast mij staan, gaat mijn benen masseren, glijdt weer vlot genoeg met zijn handen tussen mijn benen of via mijn liezen onder mijn handdoek.

Ik laat hem intussen geen moment meer los, want zoals hij zo naast mij staat, kan ik hem prima aftrekken. Of aan zijn zware ballen voelen. Mijn handdoek glijdt op de grond. Een vinger gaat trefzeker op zijn doel af: Volgens mij voel ik daar zelfs de tweede vinger in mij gestoken worden. Enigszins ongemakkelijk maar andersom enorm geil omdat ik weer gevingerd word! Met links wrijft Ferd olie uit door mijn schaamhaar en over mijn harde neukstaaf.

Die zo stijf zodat dat hij niet op mijn buik ligt, maar ritmisch kloppend op mijn hartslag boven mijn buik hangt.

Kleine smekjes, diepe happen, hij lijkt mijn 16cm helemaal in te slikken. Het is idioot lekker! Als beloning trek ik Ferd steviger af als hij mij lekkerder afzuigt en dat heeft hij door.

Maar ook nu weer, gevingerd liggend op mijn buik én op mijn rug en waanzinnig lekker afgezogen en gelikt houdt Ferd op als hij maar een paar prikkels verwijderd is van mijn spetterende orgasme. Hoe doen we het? Behendig doet hij bij zichzelf een condoom om. Ferd stelt voor dat ik naast de tafel ga staan, half liggend er op, benen wijd, kont naar hem gedraaid. Hij wrijft extra olie tussen mijn billen en haast automatisch draai ik mijn bekken, bied hem gewillig mijn anus aan.

Ferd doet een stap vooruit, zet zijn dikke staaf op mijn anus en ik probeer te ontspannen terwijl ik juist stijf sta van de sexuele spanning. Maar mijn anus is zo glad en Ferd drukt in een keer zijn neukstaaf naar binnen. Zijn penis was inderdaad dik, pijntjes in mijn onderlijf en ik draai mijn kont, probeer de meest comfortabele houding te vinden met mijn anus om zijn penis, zucht en steun door de dikke vulling van zijn pik.

Hij leidt de aandacht van mijn anus af, pakt vanachter ook nog mijn pik vast. Trekt me hard af op het moment dat hij zijn harde penis dieper in mij duwt.

De pijntjes, de sensaties, ik word bloedheet! En bijna op het moment van spuiten houdt Ferd weer in, wat een timing telkens! Hij gaat op de tafel liggen, half opgericht op zijn ellebogen, knieën opgetrokken en gespreid.

Marokkaanse hoeren sex squirtende kut


Zijn pik wordt keihard. Zijn lul is MEGA groot. Ik zie de omtrek van zijn eikel duidelijk afgetekend in zijn sportbroek. Ik stop met trainen. Mijn pik staat zo strak dat het bijna zeer doet. Hij kijkt naar mijn kruis en likt zijn lippen. Nu begint hij met twee vingers zijn eikel te masseren. Zo gaat het een paar minuten door. Op een gegeven moment haalt hij diep adem en sluit zijn ogen. Er gaat een rilling door hem heen. Terwijl ik naar zijn lul kijk, zie ik langzaam een natte vlek in zijn broekje ontstaan.

Dan staat hij op en loopt naar de kleedkamer. Ik ga achter hem aan. We zeggen niets als we naast elkaar in de kleedkamer staan. Hij kleed zich uit. De geur van zweet en zaad komt uit zijn kruis. Zijn grote lul bungelt gezwollen op en neer.

Zijn ontblote eikel glimt nog van het zaad. Hij stapt onder de douche. Ik kleed me uit en ga naast hem staan. Mijn pik staat nog steeds keihard omhoog.

Hij trekt zijn kleren uit. We zeggen nog steeds niets. Naakt staan we tegenover elkaar. Zijn pik is weer stijf. Zeker 24 centimeter, en zo dik als mijn pols. Mijn pik is ook keihard. Een sliert voorvocht hangt aan mijn eikel. Nordin zakt door zijn knieën. Vol verwachting sluit ik mijn ogen. Ineens voel ik zijn tong aan mijn ontblote eikel likken.

Een siddering gaat door me heen. Hij pakt mijn zak stevig vast en laat mijn pik diep in zijn mond glijden. Ritmisch beweegt hij zijn hoofd op en neer. Ik voel hoe zijn tong langs de onderkant van mijn eikel glijdt. Af en toe knijpt hij stevig in mijn ballen. Zijn vrije hand beweegt zich door mijn bilspleet.

Een kreun ontsnapt aan mijn lippen als het topje van zijn middelvinger langzaam mijn kont inglijdt. Zijn vinger stopt even om daarna dieper en verder door te stoten. Ik begin hard te kreunen en stoot mijn pik harder in zijn warme mond. Opeen laat hij mijn pik uit zijn mond glijden en staat op. Hij draait me om en pakt een doosje Gay Safe van mijn nachtkastje. Ik ga voorover tegen de muur hangen en spreid mijn benen. Over mijn schouder zie ik hoe Nordin het condoom afrolt over zijn Arabische hengstenlul en daarna insmeert met glijmiddel.

Hij grijnst en gaat achter me staan. Ik voel hoe hij zijn dikke eikel naar binnen drukt en mijn anus oprekt.

De stekende pijn probeer ik te verzachten door me te concentreren op het ontspannen van mijn kringspier. Het lukt hem niet om zijn eikel naar binnen te krijgen. Ik haal diep adem en duw langzaam mijn kont naar achter. De druk neemt toe. Wanneer zijn eikel uiteindelijk door mijn kringspier glijdt, ontsnapt een dierlijke kreun gelijk met mijn ingehouden adem.

Zijn eikel zit nu stevig in mijn reet. Hij legt zijn handen op mijn schouders en duwt genadeloos zijn stijve pik centimeter na centimeter naar binnen. Langzaam voel ik hoe zijn dikke paal me helemaal opvult. Zijn pik is zo groot en dik, dat het lijkt of een iemand een honkbalknuppel in mijn reet duwt. Mijn ster is maximaal opgerekt. Eindelijk voel ik zijn harige onderbuik tegen mijn kont aan. Het kletsende geluid weerkaatst door de slaapkamer.

Ik kreun harder en dat moedigt hem aan. Een serie stevige klappen volgt. Mijn kont krijgt een warm, gloeiend gevoel. Mijn pik staat op springen. Voorvocht druipt uit mijn trillende lul. Nordin begint malende bewegingen met zijn heupen te maken. Laten we de duinen in gaan zei Kathy en ondertussen deed ook zij haar shirt al uit.

Eenmaal in de duinen zag Thijs dat het badpak van Kathy aan de voorzijde een mooie natte plek vertoonde. Ga eens liggen zei Kathy tegen Thijs. Thijs ging op zijn rug op zijn shirt liggen en Kathy kwam boven hem staan.

Ze deed het kruis van haar badpak opzij en Thijs keek zo in haar dikke openstaande spleet. Hij zag de dikke slierten geil hangen tussen de lippen en ook aan het badpak. Zie je hoe geil ik ben, vroeg Kathy.

Thijs zijn pik werd nog stijver van dit geile aanblik. Hij wilde Kathy zo geil mogelijk laten worden, omdat hij gek was op haar kutgeil. Kathy deed haar badpak uit en Thijs zijn zwembroek. Beide waren nu naakt in de duinen en geil. Thijs begon aan de opgezette tepels van Kathy te zuigen terwijl Kathy stond te genieten hiervan zag ze in de verte een paar mannen langs de kustlijn aan komen lopen. Ook Thijs kreeg de mannen in de gaten. Hij wilde haar nog geiler maken en vroeg of ze naakt aan de kustlijn durfde te gaan liggen als de mannen voorbij zouden lopen.

Het idee wond Kathy wel op en ze liep naakt richting kustlijn. Bijna bij zee legde ze haar shirt op de grond en ging daarop liggen met haar rug. Ze deed haar benen goed wijd en deed alsof ze in slaap was gevallen.

Na een paar minuten waren de 4 mannen dichtbij genoeg en zagen haar naakt liggen. Zij stopten met praten en liepen rustig op haar af. Goedemiddag zei 1 van de mannen. Kathy reageerde niet en deed of ze in diepe slaap was. De man kwam vlak bij haar staan en zei nogmaals goede middag, maar Kathy bleef stil liggen met haar ogen dicht en vond dit reuze spannend.

Toen de mannen in de gaten kregen dat Kathy niet reageerde kwamen ze alle 4 om haar heen staan en bekeken alles een van dichtbij. De andere zagen dit en deden hetzelfde.

Er werd niets meer gezegd om te voorkomen dat Kathy wakker zou worden. Thijs zag vanuit de duinen het hele schouwspel aan en werd hier erg geil van. Kathy keek door de spleetjes van haar ogen en zag de trekkende mannen om zich heen staan. Ze voelde het geil uit haar kut lopen zo geil werd ze hiervan en ze moest moeite doen om zichzelf niet te gaan strelen of vingeren.

Een man ging op zijn knieën bij haar zitten en keek van dichtbij in haar openstaande kut en begon nog harder te trekken. Hij begon klaar te komen en hij spoot zijn zaad zo op haar buik en dijen. De andere schrokken en dachten dat ze nu wel wakker zou worden. Maar Kathy bleef stil liggen en reageerde niet. Hierop wilde ook de andere 3 hun zaad op haar spuiten. De 2e man die klaarkwam spoot zijn dikke witte zaad op haar tieten. Kathy werd alleen maar geiler toen ze dit voelde en haar kut begon te krampen van geilheid.

De 3e man kwam ook klaar en spoot alles op haar buik kut en schaamheuvel. De laatste man ging boven haar hoofd zitten en spoot zijn dikke witte zaad in haar haren en op haar gezicht. Hierna stonden ze op en liepen lachend verder. Thijs liep naar Kathy toe en trof haar naakt onder het sperma aan.

Dit aanblik was zalig voor Thijs en zijn voorvocht begon spontaan uit zijn paal te druppen. Kathy stond op en zei tegen Thijs dat ze dit heel erg geil had gevonden. Ga maar eens liggen, zei ze tegen Thijs.

Thijs ging op zijn rug in het zand liggen en Kathy kwam over hem heen staan. Haar kut stond helemaal open van geilheid en de geilslierten kwamen er meteen uit en hingen tussen haar dikke lippen, ze zakte door haar knieën en kwam zo boven Thijs zijn mond hangen. Thijs kon de slierten geil zo in zijn mond zuigen zonder de kut van Kathy aan te raken. De dikke slijmdraden hingen lang uit haar kut.

Kathy wist dat Thijs gek was op haar sap en liet het hem likken en proeven.

geil en dik spuitende homo

Amateurpjes prive adressen be


geil en dik spuitende homo