tieten likken seks in pashokje

..

Bi vrouw geile non

Ze kon in de badkamer omkleden, maar voordat ik het wist had ze haar truitje omhoog getrokken. Daar stond ze weer in haar strakke broek en daarboven niks anders dan een BH. Ik keek haar aan en zei: Ze liep naar me toe en fluisterde: Oh vind je dat, nou in dat geval. Ik zat op het bed en Sandra kwam naast me zitten. Ze drukte haar lippen op de mijne en ik voelde haar tong bij mij naar binnen dringen. Ik vergat mijn vriendin totaal en ging mee in haar tong ritme.

Ik duwde haar op mijn bed en ging naast haar liggen. Mijn handen gleden over haar prachtige lichaam. We vielen op het bed en begonnen heftig te tongen. Ik pakte haar heerlijke kontje vast en gleed er met mijn handen overheen.

Ik voelde haar stringetje. Ik legde haar op haar rug en kuste haar overal. Haar nek, haar armen, steeds iets naar beneden. Ik trok de BH bandjes van haar schouder en pakte haar tietjes vast. Ik kneedde ze door haar BH heen.

Ik voelde haar tepels stijf worden terwijl ze door mijn vingers rolden. Ik schoof haar BH naar beneden en likte aan haar tepels en zoog er heerlijk aan.

Ze begon zachtjes te kreunen van genot. Ze pakte mijn hoofd beet en ging met haar handen door mijn haar. Ik likte haar zachte borsten helemaal.

Ik sloeg geen plekje over. Ze ging met mijn hand in mijn boxershort en pakte mijn paal beet. Ik lag nog met mijn gezicht tussen haar tieten te likken, maar ik kon niet echt doorgaan, doordat Sandra heerlijk bezig was. Ze trok mijn broek en alles eronder naar beneden. Nu kon ze mijn pik nog beter vastpakken en er nog heerlijker mee bezig zijn.

Ze begon me in mijn nek te kussen. Ik voelde haar warme lippen naar beneden gaan: Bij mijn navel stopte ze even. Ze gleed er met haar tong even in en likte het schoon. Nu ging ze verder naar beneden. Ze kwam bij mijn onderbuik en begon plagerig over mijn dijen glijden met haar tong. Ik pakte haar hoofd beet en duwde haar naar mijn paal toe. Ze gaf kleine kusjes op mijn paal en op mijn zak. Ze pakte met haar hand mijn ballen en kneedde ze.

Ze likte mijn paarse eikel lekker schoon. Ik pakte haar hoofd beet en gaf het tempo aan. Ze zoog me heerlijk af. Mijn lul ging razendsnel in en uit dat geile bekkie. Met haar hand speelde ze met mijn ballen. Ik kreunde hard en mijn lul begon te kloppen. Slechts een restje zat op haar lippen. Nadat we samen al tongend even na hadden genoten voelde ik mijn lul al weer stijf worden.

Het was tijd om verder te gaan. Al zittend op het bed begon ik haar borsten weer te strelen. Al snel gingen mijn handen weer naar beneden. Ze hield haar buik in, dus zo kon ik zonder moeite haar broek in glijden. Ik ging met mijn handen door haar haartjes heen en voelde haar natte lippen. Maar dit was natuurlijk niet alles dus maakte ik haar broek los en zag eindelijk dat mooie witte stringetje. Ik trok het met een ruk opzij en duwde meteen 2 vingers in die natte kut.

Dit begroette ze met een harde gil, wat weer werd gevolgd door een doorgaand gekreun. Met mijn duim ging ik opzoek naar dat stijve knopje.

Ik ging nu met mijn hoofd naar beneden en gleed met mijn tong over haar lippen. Ze smaakte heerlijk en ik begon op haar knopje te sabbelen. Met nog steeds 2 vingers in haar natte poes beet ik zachtjes op haar clitoris. Ze schreeuwde het uit van genot en moedigde me aan: Kom op schatje, lik me, lik me helemaal schoon.

En dat deed ik, ik sloeg geen plekje over. Mijn tong ging snel in en uit haar kut. Ik likte al haar geil op. En toen ineens begon ze keihard te kreunen en kwam ze heerlijk over mijn tong klaar.

Maar Sandra was zo geil, dat ze meteen doorging. Ze duwde me op mijn rug en kwam op me liggen. Ze was nog steeds zeiknat. Simone glimlachte, enerzijds omdat ze het leuk vond dat deze bloedmooie donkere haar toevertrouwde hoerig te willen zijn voor haar man, anderzijds om dat soort taal uit de mond van een bekende Nederlander te horen komen, in ieder geval buiten een televisie uitzending om. Sonja stak haar hand op. Ik denk dat ik je daar wel mee kan helpen, Sonja. Simone liep richting de paskamer, en zag niet dat Sonja haar nakeek met een bewonderende blik in haar ogen.

Zo ging er zeker een kwartier voorbij toen Sonja haar hoofd tussen de gordijnen van de pasruimte doorstak, en aan Simone vroeg om eens haar oordeel te komen geven. Aangekomen in de pasruimte, was Simone sprakeloos. Met andere woorden, de Kaapverdische droeg een azuurblauw setje, waarvan de bustehouder slechts van onderen ondersteunde een ¼  cup. De donkere borsten met de nog donkerdere tepels van Sonja waren vrij. Sonja droeg verder de blauwe nylon kousen, van boven vastgeklemd met bandjes aan de azuurblauwe jarretelgordel.

Wat vooral opviel was dat de gleuf vochtig leek te zien. Zie ik hoerig genoeg uit met dit setje, of niet? Voordat de blonde verkoopster doorhad wat ze had gezegd, had Sonja haar kans gepakt en liep op de verkoopster af tot ze vlak voor haar stond. Op het moment dat Simone haar mond open deed om te antwoorden, stak Sonja meteen haar roze tong naar binnen. In een mum van seconden was elke weerstand van Simone gebroken.

Ze liet Sonja toe haar te tongen en zoog op haar heerlijke tong. Sonja pakte Simone bij haar achterhoofd en drukte zo haar lippen nog harder op die van Simone terwijl ze de mond van de blondine onder begeleiding van soppende geluiden neukte met haar tong. Haar lichaam drukte ze tegen die van de verkoopster; haar half naakte tieten tegen die van de jarige. Ik wist meteen dat ik jou moest hebben.

Waarom sluit je niet even snel de deur van de winkel zodat we niet onverwacht gestoord kunnen worden? Dan kunnen we lekker geil tekeergaan hier.

Je hebt geen idee hoe geil ik ben en wat ik met je wil doen. Met een blos van opwinding op haar wangen knikte Simone bevestigend. Sonja trok snel het slipje uit. Ze keek naar zichzelf in de spiegel en zag een bloedmooie vrouw met karamelkleurige huid; volle tieten met donkere tepels; een kale, natte gleuf met slechts een dun streepje haar erbovenop; goed gevormde benen in azuurblauwe nylon kousen.

Ze draaide zich om en zag een sappige, bruine kont. Opeens kwam Simone de gordijnen weer door, en zag in een flits dat Sonja het slipje uit had getrokken. Maar voordat ze er iets over kon zeggen had Sonja haar natte mond weer op die van Simone gedrukt. Een tong vol spuug drukte ze bij de blonde verkoopster naar binnen, en de mondhoeken van de twee vrouwen vulden zich op met wit, schuimend speeksel.

Soppende en slurpende geluiden kwamen tussen hun hard vechtende monden vandaan, en als hun lippen van elkaar gingen bleven slierten spuug ertussen hangen. Ik zou je wel willen opvreten. Sonja liep voorzichtig achterover en ging op het bankje zitten. Vervolgens liftte ze haar gekouste voeten op. Ze pakte de met nylon kous geklede voet van Sonja en bracht deze naar haar gezicht. Heen en weer langs de onderkant, over de naad die erlangs liep, lebberde Simone, haar speeksel in het nylon dringend.

Lebber maar lekker over die geile tenen van me; over die geile, bruine tenen. Sonja tilde haar andere voet op en zette deze op de rand van het bankje, waardoor automatisch haar benen gespreid waren.

Terwijl Simone de gekouste tenen van Sonja in haar mond nam en er smakkend op zoog, gleed Sonja met haar vingers op en neer door haar kale gleuf. Met haar andere hand kneedde ze haar tieten, terwijl ze met de vingers van de ene hand haar schaamlippen open spreidde — haar glimmende, roze kutvlees blootleggend — en vervolgens haar middelvinger in haar kut liet glijden.

Met haar tenen in de mond van de blonde verkoopster vingerde de bekende Nederlandse haar soppende gleuf. Simone keek toe en genoot van het aanzicht van die bruine vinger die steeds helemaal in die sappige kut verdween en vervolgens weer, glimmend van kutsaus, tevoorschijn kwam. Ik kan niet het eigendom van mijn baas kapot gaan maken. Sonja kromde haar tenen, die vervolgens wild en hongerig gelikt werden door de verkoopster.

Langs de onderkant glibberde de tong van de jaar-oude blondine. Sonja had haar vinger, nat van kutvocht, inmiddels tussen haar billen gestoken en was ermee haar donkere anus aan het masseren.

Zo nu en dan bracht ze de vinger naar haar neus om haar eigen kontgeur te inhaleren. Wil jij ook eens ruiken, Simone? Simone trok vlug haar shirt uit; een BH droeg ze niet, en ritste haar jeans open om deze langs haar benen omlaag te schuiven.

Vervolgens kwam het slipje omlaag en was Simone naakt. Ze ging op haar knieën voor Sonja zitten en dook snel met haar gezicht in de boterzachte gleuf van de bekende Nederlandse.

Haar bruine vingers gleden vervolgens tussen de billen van de blondine, en met haar vingertoppen masseerde ze stevig de zachte ster van de verkoopster. Simone wentelde wulps met haar onderlijf, geil als ze het vond dat Sonja Silva met haar vingers haar kontgat zat te beroeren.

Knijp die hol lekker om mijn vinger. Laat je maar lekker in je aars vingeren door Sonja. Simone pakte Sonja bij de bruine billen om zo haar gezicht nog steviger in de lekkende kut van de bruine dame te trekken. Haar gezicht wentelde ze op en neer, heen en weer tegen de vulva om zo haar sap over haar hele gezicht gesmeerd te krijgen.

Wat een heerlijk smakende reet, Simone. Die wil ik straks eens lekker keihard gaan beffen. Maar eerst is het jouw beurt. Sonja kwam van het bankje en ging op haar handen en knieën op de grond, haar bruine kont naar Simone gericht. Ze spreidde haar knieën zo veel mogelijk, keek achterom en met een van lust doortrokken gezicht gromde ze naar de blonde verkoopster.

Snuif die kontgeur van me op door je neus op mijn gore aars te zetten. Dat ik mijn neus tussen die bruine billen van jou douw en een beetje als een hond aan die kier van jou ga zitten snuiven. Inhaleer die geur je longen in. Want ik ben nu niet onder de indruk.

Sonja keek om, recht in de ogen van Simone. Twee door geile perversie bezeten vrouwen keken elkaar aan. En Sonja wist wat de blondine wilde. Die combinatie van naadzweet, aars en schijt. Inhaleer dat je longen in en geniet ervan, als een echte lesbische kontslet.
tieten likken seks in pashokje

..
Sex date gezocht neuken in de lift


Ik draai er rondjes omheen en zuig mezelf vast rond haar genotsknopje. Ik voel haar handen door mijn haar gaan en mijn gezicht wordt nog steviger tegen haar lipjes aangeduwd. Ik stop even met likken, maak mijn middelvinger vochtig en duw deze tussen haar lipjes.

Tegelijkertijd laat ik mijn tong weer over haar clitje gaan. Een gesmoorde kreun en een siddering zijn het gevolg. Ik hoor haar steeds zwaarder ademen, als ik er een 2e vinger bij doe en het tempo een beetje opvoer. Mijn tong flitst over haar clitje, mijn vingers pompen in hoog tempo in en uit en ik voel dat ze gaat komen. Haar hele lichaam begint te schokken en ze raakt helemaal in trance. Mijn gezicht wordt nu bijna plat geduwd, maar ik geniet ervan.

Ik voel haar sappen stromen en probeer er zoveel mogelijk van op te likken. Ik proef haar licht ziltzoete geil, heerlijk. Eindelijk, naar een volle minuut komt ze weer enigszins tot zichzelf en laat ze mijn hoofd los. Ik kom omhoog en kijk in een verhit gezicht, dat straalt van genot.

Lachend geef ik haar een zoen, onze tongen vinden elkaar weer en zij proeft haar eigen geil. Dankbaar kijkt ze me aan, “dat was geweldig”, fluistert ze me in mijn oor. Ik trek haar overeind en terwijl we blijven zoenen ga ik op haar plaats zitten. Haar zo zien genieten heeft mij zo mogelijk nog geiler gemaakt en ik ben dan ook nog keihard. Heupwiegend zet ze 2 stappen en komt steeds dichterbij.

Ze gaat over me heen zitten en langzaam verdwijnt mijn lul tussen haar lipjes. Het voelt hemels, stukje voor stukje verdwijn ik in warmte en vochtigheid.

Zij slaakt een zucht als ze zich helemaal over mijn lul heen laat zakken en rustig begint ze me te berijden. Als een ervaren amazone wipt ze op en neer, mijn lul iedere keer nog dieper tussen haar lipjes begraven. Ondertussen masseer ik haar borsten en lik ik haar tepels, waardoor ik haar alleen nog maar geiler maak. Ik voel hoe ze steeds sneller gaat en ik ben bang dat we teveel lawaai maken. Daarom maak ik haar duidelijk dat ze moet stoppen, wat ze met een beteuterd gezicht doet.

We staan allebei op, ik duw haar voorover en neem haar van achter. Weer voel ik de warmte en de vochtigheid tussen haar benen. Weer zet ik mijn eikel tegen haar lipjes aan en duw hem zo naar binnen. Deze keer heb ik de controle. Ik voel hoe ze zich overgeeft aan mijn ritme, genietend van elke stoot. Ik pak haar haren vast om zo nog harder te kunnen stoten en haar nog meer te kunnen laten genieten.

Ondertussen proberen we ons zoveel mogelijk in te houden, maar we kunnen niet voorkomen dat af en toe een kreuntje of een zuchtje ontstapt, hopen dat niemand ons hoort. Ik voel dat het niet lang meer kan duren. Deze geile meid maakt me zo heet, ik voel het al langzaam borrelen. Ook aan haar adem hoor ik dat het niet lang meer duurt, voordat zij gaat komen. Ik stop en laat haar weer op het bankje zitten.

Ik laat me weer in haar glijden en deze keer stoot ik dieper dan ooit. Mijn ballen kletsen zachtjes tegen haar billen aan en bij iedere stoot wordt haar clitje ook gestimuleerd. Ik begin steeds ongecontroleerder te stoten, voel het orgasme nu echt opkomen. Zij merkt het, en begint steeds meer mee te bewegen, ook bij haar duurt het niet lang meer. Dan, alsof alles om ons heen verdwijnt, voel ik haar spieren samentrekken, ze begint te trillen, voor de tweede keer vandaag is ze helemaal van de wereld.

Bij deze aanblik hou ik het ook niet meer. Straal na straal voel ik naar buiten komen en het begint me een beetje te duizelen voor mijn ogen. Zo’n orgasme heb ik nog nooit gevoeld, het blijft maar komen.

Na enkele minuten begint de wereld om me heen weer wat meer vormen aan te nemen en ik zie dat ook zij terugkeert op aarde. Voldaan kijken we elkaar aan, dit was geweldig!

Net Mobiel  -  Opwindend. Net Webcams  -  Opwindend. We raakten weer in gesprek en spraken af om samen het bubbelbad in te gaan. Rick zat mij de hele tijd flirtend aan te kijken en op een voelde ik zijn hand langs mijn been omhoog gaan zo langs mijn zwembroekje over mijn lippen heen strelend, ik dacht dat ik gek werd van geilheid…Hhmm ik wil meer! Zijn vinger gleed onder mijn broekje en zachtjes voelde ik zijn vingers tussen mijn lippen, zo fijn dat mijn broekje al nat is want het vocht voelde ik zo uit mij glijden.

Langzaam liet ik ook mijn hand over zijn been heen glijden zo naar zijn super grote harde paal, oh mijn god wat is deze groot, is stopte mijn hand in zijn broek en voelde hoe zijn lul en zijn ballen heerlijk glad geschoren waren.

Ik hield zijn paal in mijn hand en begon er zacht aan te trekken, ik voelde hem kloppen alsof hij al ieder moment kon gaan spuiten. Wat was dit geil, mijn vriendin en de andere man waren in gesprek en hadden niet eens door dat wij elkaar zo zaten op te geilen vlak naast hun.

Ik gaf mijn vriendin een knipoog en vertelde haar en haar gesprekspartner dat wij vast onder de douche zouden gaan. We stonden alleen onder de douche en hij begon mij te zoenen en streelde over mijn borsten en gevoelige tepels heen en ik voelde zijn harde pik tegen mij aangedrukt.

Toen fluisterde hij in mijn oor; zeg maar tegen je vriendin dat je je vast aankleed dan gaan wij naar een hokje om af te maken waar wij aan begonnen zijn. Ik was ondertussen zo geil geworden dat ik alleen maar knikte en naar mijn vriendin toe liep om het haar te vertellen. Ik liep terug en volgde hem het hokje in en daar begonnen wij gelijk wild te zoenen hhmmm Ik kon gewoon niet meer wachten en zei dat ik zijn harde pik in mij wilde voelen en ik bukte voorover en drukte mijn billen tegen zijn harde paal aan.

Hij haalde zijn paal uit zijn zwembroek en trok mijn zwembroekje naar beneden hij trok mij open en snel gleed hij in mijn diepe warme grotje, hij stootte hard en snel en hield mij strak vast bij mijn heupen, ik voelde zijn grote kop langs mijn lippen glijden en het duurde niet lang voordat ik kreunend klaar kwam, hij hield zijn hand over mijn mond omdat ik nogal hard kreunde.

Niet lang daarna voelde ik zijn lul nog meer opzwellen en spoot hij zijn warme zaad diep in mij. Wow wat een genot, zo spannend en zo geil. Hij zij ik moet gouw opschieten want mijn vriend wacht, ik zei misschien tot volgende week? Jaaa knikte hij gretig, heel graag het was zo heerlijk en opwindend tot snel schat!

Sabrinax het is een kort verhaal maar wel geil? Mijn vriendin lang en blond met prachtige billen in de zwarte legging. Haar zusje klein met enorme tieten. Haar figuur verbergt ze altijd achter wijde kleding. Haar tieten daarentegen zitten altijd straks in de truitjes omdat dit gewoon niet anders kan.

Met haar donkere krullen en ogen vraag ik me geregeld af of zij echt wel familie is. Naast haar de nieuwste en jongste aanwinst van de familie. Een klein tenger meisje met pikzwart haar en zeer donkere ogen.

Het is een prachtige verschijning zo op haar witte allstars en de donkere panty met het wapperende rokje erboven. Helaas is ze erg verlegen en terughoudend naar mij.

Het feit dat ik bijna 12 jaar ouder ben maakt dit denk ik ook erg lastig. En dan als laatste de mooie Sanne. Ze zit al 5 jaar in de familie en is nu net 21 jaar geworden. Ze is de enige die op flinke hakken loopt en ook echt goed schud met haar billen. Boven de hakken heeft ze vandaag een strakke spijkerbroek aan waarin haar flinke billen goed uitkomen.

Haar tieten worden samengedrukt in een strak rood topje. Toen ze 16 was had ze voor haar leeftijd al grote borsten maar nu een paar jaar later is het echt een prachtig plaatje. Enigszins wegdromend schud mijn ‘neefje’ me wakker en zegt dat we bij het zwembad zijn.

Ieder kiest zijn eigen pashokje en ik kies er een naast Sanne. Achteloos zet ik mijn schoenen onder het bankje en trek mijn kleren uit. Als ik hinkelend mijn zwembroek aantrek zie ik ineens dat er wat naast mijn boxer ligt. Ik zie een rode kanten stringetje met een mooie strik eraan en bedenk met geen moment en pak deze op terwijl ik mijn boxer ook pak.

Ik twijfel even maar breng het stukje stof naar mijn mond en neus en ruik er even aan. Het ruikt heerlijk en ik lik de binnenkant waar normaal de lipjes zitten en probeer ze te proeven. Ik proef niet veel en bedenk wat ik ermee moet.

Ik herinner me ineens alle geruchten in de familie dat toen Sanne jong was ze zogenaamd verliefd was op mij. Ik heb altijd volgehouden dat dit onzin was maar ergens snapte ik de geruchten wel. Zelf heb ik ook nooit verborgen gehouden naar haar dat ik haar wel een lekker wijffie vond.

Dit heeft ze zeker wel gemerkt maar er is nooit wat gebeurd. Als ik de deur naast me open hoor gaan trek ik ook snel mijn deur open en ik zie de witte benen van haar in een mooie bikini zitten en ik geniet even.

Hey, kluisje regelen zegt ze? En ik knik en we lopen naar de kluisjes. Als we allebei een kluisje openen en onze spullen erin stoppen trek ik haar rode string uit mijn zak en hou deze voor onze gezichten. Ze vertrekt haar gezicht een beetje. Hoe kom je daar nou weer aan zegt ze. Ik breng de string naar mijn mond en doe net of ik eraan lik. Viezerik zegt ze en grist het stofje uit mijn hand. Dan komen de anderen eraan en lopen we zonder iets te zeggen naar het zwembad.

Het is een mooi tropisch zwembad met wildwaterbaan en daar ren ik uiteraard naar toe. De anderen volgen en we gaan er vanaf en nog een keer.

Halverwege ben ik alleen bij Sanne en ik besluit haar te gaan pesten. Door de stroming komen we onbewust tegen elkaar aan en ik maak van de gelegenheid gebruik om haar billen te betasten.

Weer roept ze viezerik naar me en ik geniet er wel een beetje van. Dan komen we op een rustig stukje en draait ze zich ineens om en pakt mijn lul onder water vast. Deze is nu niet stijf en ze laat los. Dat is niet veel zegt ze lachend. Terwijl ik langs haar heen zwem zeg ik in haar oor. Had je net moeten voelen toen ik lekker over je stringetje aan het likken was, en ik zwem verder.

De rest van de avond in het bad probeer ik zo veel mogelijk aan haar lichaam te voelen en het lijkt wel of ze dit helemaal niet erg vind.

Na het zwemmen gaan we verder in de bar en hebben we een leuke avond.